Doordeweeks eet ik altijd al heerlijk belegde broodjes, maar in het weekend mag ik graag nog een beetje extra uitpakken. Een lekker vers broodje van de bakker, vleeswaren van de slager… Dan kan het al snel niet meer stuk! In het tijdschrift Boodschappen vond ik de inspiratie voor dit broodje rosbief en citroenmayonaise. Deze sandwich met rosbief is echt heerlijk: romig door de mayonaise maar toch fris door de citroen en de sla/taugé. De taugé zorgt ook voor een lekkere knapperige bite. Kortom: echt een fijne weekendlunch dit (of voor doordeweeks natuurlijk…)
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
1 Reactie
Eef
26 november 2015 at 07:55Dat jij heerlijke lunches kunt maken kan ik natuurlijk alleen maar beamen ;) maar deze ziet er ook weer waanzinnig lekker uit. De smaak van citroenmayonaise met rosbief lijkt me echt super lekker.