Menu
hersenspinsels

Lust ik niet!

Spruitjes uit de oven

Ja, ook foodies (al heb ik eigenlijk een hekel aan dat woord) lusten niet alles. Er zijn bepaalde ingrediënten die je echt nooit op mijn blog zult tegenkomen, omdat ik ze simpelweg niet lust. Hier gruwel ik van:

  • Koriander – met stip bovenaan: koriander. Het schijnt erfelijk bepaald te zijn of je koriander lekker vindt of het naar zeepsop vindt smaken. Ik behoor overduidelijk tot de laatste categorie en ben zelfs actief fan van de I hate Coriander Facebookpagina.
  • Oesters – huuuu zo’n vies glibberig, zout ding! Eens maar nooit weer.
  • Kaviaar / zalmeitjes – brr die kleine balletjes in je mond die openknappen als je er op bijt.
  • Zoute haring – you love it or you hate it. I hate it. Period. Terwijl ik op de meeste soorten vis echt dol ben.
  • Roggebrood – de structuur, de geur, de smaak. Afgrijselijk.
  • Spruiten – alleen uit de oven met flink veel aioli vind ik ze nog wel ok en ik maakte onlangs een ovenschotel met spruiten die ik echt lekker vond. Maar gekookt? Niet te hachelen…
  • Tiramisu – ik ben gek op koffie, lange vingers en eigenlijk alle ingrediënten die in tiramisu gaan. Maar samen? Geen geslaagde combinatie voor mij.

Nu zijn jullie aan de beurt! Wat vind jij echt niet lekker?

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter