lunch

Omelet met basilicum en parmezaan

Omelet basilicum en parmezaan
In het weekend of wanneer ik thuis werk, maak ik vaak een omelet voor de lunch. Een omelet is supersnel klaar, en met maar een paar ingrediënten maak je er snel iets bijzonders van. Vandaag ben ik aan de slag gegaan met wat restjes uit de koelkast en maakte ik een omelet met basilicum en Parmezaanse kaas.

Recept omelet met basilicum en parmezaan

(voor 1 persoon)

  • 3 eieren
  • 5 blaadjes basilicum
  • een handje geraspte Parmezaanse kaas
  • peper en zout

Zo maak je de omelet met parmezaan en basilicum

  • Kluts de eitjes en maal er wat peper en zout door. Scheur of snijd de basilicum in kleine stukjes en doe een beetje van de Parmezaan in het eimengsel. Kluts nog een keer door en bak de omelet in wat olie aan beide kanten gaar.
  • Nadat je de omelet hebt omgedraaid bestrooi je deze met de rest van de Parmezaan. Laat nog even doorbakken en serveer direct. Lekker om zó te eten, maar je kunt hem ook op lekker grof (volkoren) brood serveren.

Bekijk hier al mijn omelet recepten.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten