lunch

Omelet met pesto, feta en parmezaan

Omelet met pesto, feta en parmezaan

In het weekend start ik de dag graag met een lekkere omelet. Ik heb inmiddels al vele varianten gemaakt, maar deze omelet met pesto en feta maak ik toch wel heel regelmatig. Hij is namelijk erg lekker en ik heb de ingrediënten eigenlijk altijd wel in huis.

Recept omelet met pesto, feta en parmezaan

Voor 1 persoon:

  • 3 eieren
  • scheutje melk
  • peper
  • 1 tl pesto
  • 50 gr feta
  • grana padano of parmezaan

Kluts de eieren los met een scheutje melk en de pesto. Breng op smaak met peper. Verwarm een scheutje olie in een koekenpan en giet het mengsel in de pan. Verkruimel de feta over de eieren. Laat de omelet goed stollen en draai deze voorzichtig om. Dat gaat het beste door de omelet op een bord te laten glijden. Dek af met een tweede bord, draai om en laat de omelet weer in de pan glijden. Rasp flink wat grana padano over de omelet en laat nog eventjes bakken. De feta smelt dan aan de onderkant van de omelet, wat een heerlijke smaak geeft. Garneer eventueel met bieslook.

Bekijk hier al mijn omelet recepten.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten