lunch

Omelet met spinazie en champignons

Omelet spinazie en champignons

Meat Free Monday – omdat een van mijn goede voornemens het eten van minder vlees is, publiceer ik voortaan elke maandag een vegetarisch gerecht. Vandaag een lekkere omelet met spinazie en champignons.

Vandaag een lekker lunchgerecht. We gingen lekker een weekendje weg en ik had nog een restje spinazie en champignons in de koelkast staan. Zonde om weg te gooien, dus maakte er een lekkere omelet met spinazie en champignons van!

Tip: extra lekker met wat geraspte grana padano erover!

Recept omelet met spinazie en champignons

(voor 1 persoon)

  • 1 handje bladspinazie
  • 50 gr champignons, in plakjes
  • olijfolie
  • 2 eieren
  • peper, zout

Zo maak je de omelet met spinazie en champignons

Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg de spinazie en champignons toe. Roer goed door tot de spinazie geslonken is.

Klop de eieren los met peper en zout en giet deze over het spinaziemengsel heen. Bak de omelet in een paar minuten gaar en serveer direct.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten