Opgerolde wentelteefjes, misschien heb je ze wel eens langs zien komen op Pinterest? Daar zie ik ze in ieder geval wel regelmatig, en ze leken me zo lekker! De wentelteefrolletjes die ik daar langs zag komen, waren vaak gevuld met Nutella en aardbei. Heerlijk natuurlijk, maar ik wilde wat anders! We hebben inmiddels een paar mooie zonnige dagen gehad en ik krijg de lente een beetje in m’n bol, dus ik besloot aan de slag te gaan met een zomerse vulling voor deze opgerolde wentelteefjes. Dat werd een combinatie van mascarpone, lemon curd & frambozen. Klinkt dat lekker of klinkt dat lekker?
Wentelteefrolletjes
Eerlijk is eerlijk, als ik zo’n prachtige Pinterest-foto zie van die opgerolde wentelteefjes dan denk ik al snel: mij teveel werk. En ja, dit is wel ietsje meer werk dan het maken van ‘gewone’ wentelteefjes, maar geloof me, deze wentelteefrolletjes met frambozen en lemon curd zijn het echt waard. Eerlijkheid gebied me te bekennen dat ik alle zes de rolletjes op de foto zelf heb opgegeten… Manlief was een weekend weg en qua fotogeniekheid dacht ik dat zo’n piramide van wentelteefrolletjes er leuker uit zou zien dan drie rolletjes naast elkaar. Best erg hè… Nou ja, ik heb ze dus allemaal alleen opgegeten. Was ik daarna misselijk? Jazeker! Was het het waard? Dat ook! Goed, genoeg geouwehoerd, laten we doorgaan naar het recept voor opgerolde wentelteefjes met lemon curd en frambozen!


Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
Nog geen reacties