Pad Thai of andere gerechten met noodles maak ik eigenlijk heel regelmatig, en vaak weer nét even anders. Zo maak ik regelmatig een variant van Pad Thai met garnalen, superlekker! Maar wist je dat je ook heel makkelijk een vegetarische Pad Thai kunt maken? In plaats van vlees of vis gebruik je in deze versie paddenstoelen. Die breng je goed op smaak met allerlei lekkers (knoflook, gember, vissaus, sojasaus…) en dus is dit gerecht ideaal voor een dagje zonder vlees.
Noedels met veel smaakmakers
In de Aziatische keuken gebruik je vaak veel ingrediënten voor een gerecht, dat is in dit recept niet anders, maar de meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al in je keukenkastje staan. En heb je eenmaal alles klaarstaan, dan is deze Pad Thai binnen een kwartiertje klaar, dus je kunt lekker snel aan tafel. Wel zo fijn op een doordeweekse dag…


1 Reactie
san
9 maart 2021 at 16:29vissaus in een vegetarisch gerecht?