Paksoi met oestersaus: simpeler wordt het bijna niet! Het is alweer een paar jaar terug dat ik mee was tijdens een ‘foodietour’ in Den Haag. Een hele leuke tour, waarbij we onder andere een stop maakten bij Amazing Oriental, een bekende Aziatische supermarktketen met meerdere vestigingen in Nederland. Daar proefden we een simpel, maar lekker bijgerecht van Choy sum (bloeiende Chinese kool) die op smaak gebracht was met knoflook, oestersaus en gebakken uitjes. Het is al die jaren in mijn hoofd blijven hangen en nu besloot ik dit roerbakgerecht eens zelf thuis te maken, maar dan met paksoi want dat is wat beter verkrijgbaar.
Snel bijgerecht
Dit snelle roerbakgerecht staat binnen een mum van tijd op tafel. Het is erg lekker om deze paksoi roerbak te serveren met rijst en garnalen. Die garnalen zou je trouwens prima mee kunnen wokken met de paksoi, dan nemen ook de garnalen de lekkere smaak op van de knoflook en de oestersaus.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties