ontbijt

Pancakes met banaan, kokos en BitesWeLove

Pancakes met banaan, kokos en BitesWeLove

Okee, heel eerlijk: het aantal pancake recepten op mijn blog begint een beetje de spuigaten uit te lopen. Het zijn er zoveel! Maar vorige week bedacht ik gewoon wéér een nieuwe (goddelijke) combinatie en tja, dan moet ik ‘m toch echt weer even met jullie delen. Ik kreeg van BitesWeLove een doosje met mijn favoriete ‘bites’ toegestuurd en besloot die eens te combineren met mijn favoriete zondagochtend-ontbijt: pancakes! Dat pakte heel goed uit: zoete pancakes met banaan & kokos, in combinatie met één van mijn favoriete Bites, de ‘Pecan Pie’. Geen BitesWeLove in huis? Gebruik dan gewoon een handje nootjes & rozijnen als je wilt!

Recept pancakes met banaan, kokos en BitesWeLove

Voor 2 personen

  • 3 el roomboter
  • 150 gr bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 3 el kokosrasp
  • 1 snufje zout
  • 1 ei
  • 1 banaan
  • 150 ml halfvolle melk
  • 1 zakje BitesWeLove (ik gebruikte nummer 28: Pecan Pie. Geen Bites in huis? Neem dan een handje nootjes & rozijnen naar keuze)
  • Ahornsiroop, stroop of honing naar keuze

Doe de roomboter in een magnetronbestendige kom en smelt deze.

Zeef de bloem en bakpoeder boven de kom en roer deze door de gesmolten boter. Voeg de kokosrasp en het zout toe en roer nogmaals goed door.

Prak de banaan goed fijn en voeg deze samen met het ei toe aan het beslag. Roer door en voeg nu beetje bij beetje de melk toe tot je een mooi glad beslag hebt.

Verhit wat boter of olie in een koekenpan en bak steeds drie pancakes tegelijk. Serveer de pancakes met de BitesWeLove en giet er nog wat ahornsiroop, stroop of honing over.

Zelf bestellen? Dat kan via de website van Bites We Love. Gebruik mijn kortingscode en ontvang je eerste box gratis! BWL-7e8e51ca

Voor dit artikel heb ik producten toegestuurd gekregen. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten