Menu
hersenspinsels

Persoonlijke update: met verlof en hoe moet dat dan straks?

Als je mij volgt via Instagram heb je het vast wel gezien: ik ben zwanger! Van een jongen! Een heel spannend maar vooral heel leuk avontuur en zeker nu ik alweer twee weken met verlof ben, komt het allemaal heel dichtbij. Tegen de tijd dat dit artikel online komt ben ik al 38 weken zwanger, dus hopelijk duurt het niet al te lang meer voor we de kleine man gaan ontmoeten. Hoog tijd om jullie even bij te praten over wat er de komende maanden gaat gebeuren op culi-sandra.nl!

Hard vooruitgewerkt

De afgelopen maanden heb ik niet stil gezeten. Voor zover dat ging, heb ik hard gewerkt om jullie ook de komende maanden te kunnen garanderen van nieuwe recepten. Verschillende ‘oude’ recepten krijgen een upgrade (dat is zeker qua foto’s vaak geen overbodige luxe!) en natuurlijk komt er ook een hele rits nieuwe recepten online. Gelukkig is het mogelijk om blogjes vooraf in te plannen, en zijn jullie dus verzekerd dat er ook de komende maanden genoeg lekkers online komt! Een kleine sneak peek van wat je kunt verwachten de komende maanden:

Zweedse balletjes - IKEA
  • Romige paddenstoelensoep
  • De lekkerste aardappeltjes uit de oven
  • Zweedse balletjes
  • Gehaktbrood
  • Candy cane koekjes

Overigens ben ik nog niet helemaal klaar hoor, de recepten zijn wel uitgewerkt maar de meeste moeten nog wel even online gezet worden. Ook tijdens mijn verlof ben ik hier nog hard mee bezig. Dus mocht er af en toe een gaatje vallen in de planning, alvast sorry!

Voorlopig blijf ik proberen om drie keer per week een nieuw recept of ander artikel online te plaatsen, maar met een bijna fulltime baan waar ik in januari weer mee begin & een kleintje dat ongetwijfeld de nodige aandacht gaat vroegen, moet ik even afwachten hoe dat allemaal te combineren valt. Natuurlijk hou ik jullie daarvan op de hoogte.

Wordt culi-sandra.nl nu een mamablog?

Zeker niet! Jullie komen hier voor lekkere recepten en daaraan verandert niets. Natuurlijk kan het zijn dat ik met de tijd af en toe wat recepten speciaal voor baby’s of kinderen zal publiceren, maar het blijft verder gewoon bij het oude. Ook zal ik je blijven inspireren om lekkere dingen te maken met restjes en blijf ik je bij recepten tips geven om restjes op te maken / je gerecht langer te bewaren. Alles blijft bij het oude dus!

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter