Menu
hersenspinsels

Persoonlijke update: met verlof en hoe moet dat dan straks?

Zwangerschapsverlof

Als je mij volgt via Instagram heb je het vast wel gezien: ik ben weer zwanger, van ons tweede kindje! Zeker nu ik met verlof ben, komt het allemaal heel dichtbij. Hoog tijd om jullie even bij te praten over wat er de komende maanden gaat gebeuren op culi-sandra.nl!

Hard vooruitgewerkt

De afgelopen maanden heb ik niet stil gezeten. Voor zover dat ging, heb ik hard gewerkt om jullie ook de komende maanden te kunnen garanderen van nieuwe recepten. Verschillende oude recepten krijgen een uitbreiding of upgrade (dat is zeker qua foto’s vaak geen overbodige luxe!) en natuurlijk komt er ook een hele rits nieuwe recepten online.

Gelukkig is het mogelijk om blogjes vooraf in te plannen, en zijn jullie dus verzekerd dat er ook de komende maanden genoeg lekkers online komt! Een kleine sneak peek van wat je kunt verwachten de komende maanden:

Lemon bars met kokos
 • Lemon bars
 • Marokkaanse briouats
 • Een Italiaanse stoofpot met kip
 • Aardbeien-schuimtaart

En nog véél meer lekkers!

Overigens ben ik nog niet helemaal klaar hoor, de recepten zijn wel uitgewerkt en op de foto gezet, maar de meeste moeten nog wel even online gezet worden. Tijdens mijn verlof ga ik hier nog hard mee aan de slag. Dus mocht er af en toe een gaatje vallen in de planning, alvast sorry!

Voorlopig (in ieder geval in mei en juni) blijf ik proberen om drie keer per week een nieuw recept of ander artikel online te plaatsen. In juli en augustus – eventueel met uitloop naar september – probeer ik twee artikelen per week online te plaatsen.

Daarna ga ik hopelijk weer terug naar drie artikelen per week, maar met een dreumes, een baby en niet te vergeten mijn ‘echte’ baan, moet ik even afwachten hoe dat allemaal te combineren valt. Natuurlijk hou ik jullie daarvan op de hoogte.

Wordt culi-sandra.nl nu een mamablog?

Wortelpannenkoeken recept

Haha, zeker niet! Jullie komen hier voor lekkere recepten en daaraan verandert niets. De afgelopen maanden heb ik wel een paar keer recepten voor kinderen gedeeld (die óók voor volwassenen lekker zijn), maar verder blijft alles gewoon bij het oude. Ook zal ik je blijven inspireren om lekkere dingen te maken met restjes en blijf ik je bij recepten tips geven om restjes op te maken / je gerecht langer te bewaren.

PS: volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste recepten én straks babynieuws! De foto van mij is gemaakt door Rieneke Welboren.

1 Reactie

 • Atie
  6 mei 2022 at 13:47

  Wat een mooie foto Sandra!

  Reply

Laat een reactie achter