Het klinkt misschien wat kinderachtig, maar pizza is echt mijn ‘lievelings’. Ik ben er gek op en zou het ‘t liefste elke week eten! Ik laat ze dan ook regelmatig bezorgen als ik geen zin heb om te koken… Maar soms maak ik ze ook zelf. Soms vanaf de basis, zoals in dit recept. Heb ik minder tijd, dan gebruik ik wel eens pitabroodjes als bodem, of ik gebruik baguettes als basis zoals in onderstaand recept voor pizzabroodjes.
Ideaal recept om restjes op te maken
Je kunt deze pizzabroodjes natuurlijk helemaal naar je eigen smaak maken, eigenlijk kun je er alle kanten mee op. Je kunt de pizzabroodjes niet alleen met mozzarella beleggen, maar gebruik ook eens gewone geraspte kaas. Je kunt er nog wat geroerbakte groenten op doen (paprika en ui bijvoorbeeld). Of gebruik een ander soort vlees als topping, een beetje geruld gehakt bijvoorbeeld. Kortom: je kunt alle kanten op met deze pizzabroodjes en ze zijn dan ook heel handig om allerlei restjes op te maken!
Tip: Serveer een lekkere salade bij deze pizzabroodjes voor een complete maaltijd en een extra portie groenten!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties