hotspots

Pluk Amsterdam – healthy & hip

Pluk Amsterdam - healthy & hip

Op een druilerige zondag besloot ik maar weer eens af te reizen naar Amsterdam. In de zes jaar dat ik er werkte kreeg ik langzaam een hekel aan het centrum van Amsterdam (te druk, teveel toeristen), maar als je er ineens niet meer zo vaak komt wordt het weer een stuk aangenamer! Zeker in de omgeving van de 9 straatjes struikel je over de leukste (eet) adresjes. Pluk is er daar een van.

Pluk Amsterdam

Bij Pluk word je bij binnenkomst al direct verleid door de heerlijke taarten die staan uitgestald op de toonbank, én door de enorme bergen vers fruit. Beetje jammer: je moet zelf je bestelling plaatsen en meenemen van de counter als je niet iets besteld dat nog klaargemaakt moet worden. Persoonlijk word ik als ik buiten de deur iets ga drinken graag bediend maar misschien ben ik daar wat verwend in.

Doet niets af aan de goede koffie (echt heel lekker) en de meer dan prima carrot cake (al vind ik dit homemade recept voor carrot cake nog net iets lekkerder). Voor de vitamientjes koos ik er ook nog een energy shot bij: een klein shotje met verschillende soorten fruit. Wat er precies in zat weet ik niet – sowieso kiwi en munt – maar lekker was het wel!

Naast lekkere koffie & taart kun je bij Pluk ook terecht voor ontbijt & lunch (salades, broodjes en soep).

Pluk Amsterdam

Boven in het café van Pluk kun je leuk zitten, met uitzicht over de zaak of de tuin als je bij het raam zit.

Al met al zeker een adresje om vaker langs te gaan!

Pluk | Reestraat 19, 1016 DM Amsterdam | Website

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

2 Comments

 • Reply Eef

  Dit ziet er zeker tof uit! Wel jammer inderdaad dat je zelf moet lopen, misschien ben ik ook verwend maar als ik ergens heen ga vind ik dat nou eenmaal wel zo fijn ;)

  4 januari 2016 at 14:23
  • Reply Sandra

   Haha oh gelukkig, ben ik daar niet de enige in. Stelletje verwende nesten hihi ?

   5 januari 2016 at 06:13

  Reactie achterlaten