Onmisbaar tijdens het kijken van een film: popcorn! Om heel eerlijk te zijn eet ik het eigenlijk zelden, maar als ik het weer maak vraag ik me elke keer af waarom ik dat niet vaker doe. Want warme popcorn, vers uit de pan, is nou eenmaal superlekker én zo gemaakt. Bovendien kun je met de toppings lekker variëren. Vandaag heb ik een recept voor popcorn met chocolade en zeezout voor jullie!
Zelf popcorn maken
Popcorn maken is echt een makkie. Het enige wat je even in de gaten moet houden, is het aanbakken van de popcorn. Schud je pan regelmatig om, zodat de gepofte maiskorrels geen kans krijgen aan de bodem van de pan te blijven plakken. Zorg ervoor dat er een filmpje klaarstaat of een leuke kookshow op Netflix, en smullen maar! Wel even je handen wassen daarna, want de chocolade-popcorn plakt lekker aan je handen als je deze warm serveert.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden.
Nog geen reacties