Menu
hersenspinsels

De populairste recepten van 2016

Haricots verts met spek

Zo aan het einde van het jaar kom je om in de ‘top-lijstjes’. Ik doe er graag aan mee, want ik deel graag de populairste recepten van dit jaar met je! Het is inmiddels een traditie geworden die ik al sinds 2013 hanteer, dus inmiddels wordt dit alweer het vierde toplijstje. Grappig, er zijn twee recepten die al sinds het begin behoren tot mijn populairste recepten, de linzensalade met geitenkaas en de rosbiefrolletjes met pesto. Dit jaar staan ze voor het eerst niet in de lijst! Maar welke recepten dan wel? Dit is de top vijf van dit jaar:

Haricots verts met spek

Sinds ik het publiceerde in 2014 behoort dit recept tot de meest populaire op mijn blog en net als vorig jaar voert deze ultieme kerst-klassieker de lijst met populaire recepten weer aan. Grappig: in april (Pasen!) en december (Kerst!) piekt dit recept enorm. Snap ik wel, want tijdens deze feestdagen serveer ik ze zelf ook nog steeds erg graag.

Recept haricots verts met spek

Nachos met gehakt

Nachos uit de oven

Vorig jaar werd dit recept ineens massaal gedeeld op Welke.nl en sindsdien blijft het een van de best bekeken recepten. Ook door mezelf trouwens, want ik serveer ‘m nog regelmatig als snelle doordeweekse maaltijd! Lekker makkelijk te maken en enorm smakelijk.

Recept nachos met gehakt

Smoothie met rode biet, appel en gember

Smoothie met rode biet, appel en gember

Ook vorig jaar stond dit smoothie recept op de derde plek van best bekeken recepten. Het is ook een van mijn favorieten. Lekker fris door de appel, een kick van de gember… Een erg geslaagde combi! Al wordt het wel eens tijd voor een nieuwe foto bij dit recept… Update: die staat er inmiddels!

Recept smoothie met rode biet, appel en gember

Salade met tomaat, avocado en feta

Avocado salade met tomaat en feta

Salade met feta

Een nieuwkomer in de top 5! Grappig, een recept kun je dit haast niet noemen want zo makkelijk is deze salade te maken! Ik at ‘m vaak als lunch maar dat heb ik nu al een tijd niet gedaan, tijd om dit recept weer eens opnieuw te maken!

Recept salade met tomaat, avocado en feta

Rijstschotel met kip, sperziebonen en wortel

Rijstschotel met kip

Hè? Hoe komt dit recept in godsnaam in de top 5 terecht? Een recept uit de begintijd van mijn blog met heel weinig tekst (vind Google niet leuk) en een niet bepaald appetijtelijke foto… Haha, ik snap echt niet waarom dit recept ineens zo vaak wordt bezocht! Ik ga voor deze post zéker een nieuwe foto maken, want dit kan ik de bezoekers toch niet aandoen haha! Update: in april heb ik de foto ook daadwerkelijk geüpdatet, dus je kunt de pagina nu met een gerust hart openen ;-)

Recept rijstschotel met kip, sperziebonen en wortel

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter