Menu
hersenspinsels

De populairste recepten van 2017

Haricots verts met spek

Lijstjes, ik hou ervan. Daarom deel ik al trouw sinds 2013 elk jaar de populairste recepten van het jaar met jullie. Grappig is dat sommige recepten al zo ongeveer vanaf de begintijd van mijn blog in dit lijstje terugkomen.  Dit is de top vijf van dit jaar:

Haricots verts met spek

Sinds ik het publiceerde in 2014 behoort dit recept tot de meest populaire op mijn blog en ook dit jaar was het weer by far het meest bezochte recept op mijn blog. Grappig is dat het recept alleen in april (Pasen!) en december (Kerst!) zoveel bezoekers trekt, de rest van het jaar is het wat rustiger op deze pagina.

Recept haricots verts met spek

Nachos met gehakt

Nachos met gehakt en zure room

Vorig jaar werd dit recept ineens massaal gedeeld op Welke.nl en sindsdien blijft het een van de best bekeken recepten op mijn blog. Ik snap dat wel, want ook bij mij thuis komt hij nog steeds vaak op tafel. Zo ontzettend lekker én heel makkelijk te maken.

Recept nachos met gehakt

Ovenschotel met spitskool en gehakt

Ovenschotel met spitskool en gehakt

Ovenschotel gehakt/spitskool

Ik ben blij dat dit recept ineens in de top vijf staat, want dit is een recept wat ik een beetje van huis uit heb meegenomen. Mijn moeder maakte zo’n ovenschotel heel vaak, ik denk dat hij zeker eens in de twee weken op tafel kwam. Soms met prei, en soms met spitskool zoals in dit recept.

Recept ovenschotel met spitskool en gehakt

Salade met tomaat, avocado en feta

Avocado salade met tomaat en feta

Zomaar ineens werd dit recept vorig jaar heel veel bezocht en dat is zo gebleven. Ik heb ‘m dit jaar eens voorzien van een nieuwe foto, want de oude was niet om aan te zien, haha! Op deze nieuwe ben ik eigenlijk best trots :-)

Recept salade met tomaat, avocado en feta

Meringue appeltaart

Meringue appeltaart

Nog zo’n recept dat ineens een boost kreeg omdat het op Welke.nl een populair recept bleek! Grappig, want het recept staat echt al jaren op mijn website. Wel met een heel vieze foto, dus ook dit recept heb ik niet zo lang geleden van een nieuwe foto voorzien.

Recept meringue appeltaart

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter