Gevulde puntpaprika met geitenkaas en walnoten, dat zag ik alweer jaren geleden op de menukaart staan van een restaurant in Groningen. Toen ik laatst mijn Instagramfeed aan het doorscrollen was (volg je me eigenlijk al op Instagram? Zo niet, dat kan hier) kwam ik een foto tegen van dat gerecht. Ik kon me nog herinneren dat het heel lekker was, dus ik besloot om zelf een recept voor gevulde puntpaprika met geitenkaas te bedenken. Niet heel ingewikkeld, want je hebt maar een paar ingrediënten nodig en bovendien staat dit gerecht met een half uurtje op tafel. Lekker voor doordeweeks dus, en ook een fijn recept voor een dagje zonder vlees.
Geitenkaas uit de oven
Op dagen dat manlief niet mee-eet, mag ik graag geitenkaas eten. Hij houdt er namelijk niet zo van, dus als ik alleen eet, grijp ik mijn kans ;-) Er staan inmiddels dan ook al een aantal recepten met geitenkaas op mijn blog. Dit is dus de nieuwste aanwinst: gevulde puntpaprika met geitenkaas & walnoten. Met een beetje honing erbij maak je het nóg lekkerder! Ik serveerde de paprika op een gemengde salade, maar dan nog is het een vrij licht hoofdgerecht, dus misschien kun je er nog een lekker toetje bij maken!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden.
Nog geen reacties