Deze pure chocolade met fudge en zeezout maakte ik ooit voor een high tea die ik samen met vriendinnen organiseerde. Dit is alweer jaren geleden, maar we hebben onszelf destijds omgedoopt . tot de Vier Veelvraten want wat er allemaal op tafel kwam… Sindsdien noemen we onszelf nog steeds zo, haha!
Zoet hapje voor high tea
Het idee was dat iedereen een zoet en een hartig gerechtje zou maken. Zelf maakte ik deze pure chocolade met fudge en zeezout, en rosbiefrolletjes met pesto. Beiden vielen goed in de smaak.
Variaties op deze pure chocolade met fudge
Op dit recept zijn uiteraard talloze variaties mogelijk. Maak een keuze uit witte, melk, pure of ruby chocolade en bestrooi met een topping die jij lekker vind. Wat dacht je bijvoorbeeld van:
- Witte chocolade met mini M&M’s en discodip
- Melkchocolade met fijngesneden gedroogde abrikoos en kokos.
Op zoek naar meer inspiratie voor zoete en hartige hapjes? Bekijk eens mijn artikel met high tea recepten.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties