Menu
lunch

Quesadilla met salami en mozzarella

Quesadilla salami

Deze quesadilla’s met salami en mozzarella maak je supersnel met behulp van een paar wraps. Zoals jullie inmiddels vast wel weten, ben ik gek op wraps. We eten ze dan ook heel regelmatig (want: super snel en – afhankelijk van de vulling – meestal ook nog redelijk gezond. Zeker omdat ik altijd voor volkoren tortilla’s kies). Maar… Uit zo’n pak van 8 tortilla’s houd ik standaard een paar wraps over. Dit vind ik helemaal niet erg, want het geeft me elke keer weer een excuus om deze op een creatieve manier op te maken. Ik schreef al eens een heel artikel met tips om overgebleven wraps op te maken en dit is er ook een heel goede optie voor! Deze lekkere quesadilla met salami & mozzarella is top als lunch!

Quesadilla Caprese met salami en mozzarella

0 from 0 votes
Course: LunchCuisine: WrapsDifficulty: Eenvoudig
Voor

2

personen
Voorbereiding

10

minutes
Kooktijd

10

minutes
Calorieën

400

kcal

Een heerlijke, warme lunch. Quesadilla’s met salami, mozzarella en pesto. Serveer deze quesadilla’s met een groene salade voor een lichte avondmaaltijd.

Ingrediënten

  • 4 (volkoren) tortilla’s

  • 8 plakjes salami

  • 1 bol mozzarella

  • 50 gr geraspte kaas

  • 2 tl pesto

Bereiding

  • Beleg de helft van de tortilla’s met de plakjes salami.
  • Snijd de mozzarella in dunne plakjes en beleg de tortilla’s ermee. Bestrijk de mozzarella met een beetje pesto.
  • Bestrooi de quesadilla’s met de geraspte kaas en dek af met de overige tortillawraps.
  • Bak de quesadilla’s in een droge koekenpan tot ze aan beide kanten bruin en krokant zijn, en de kaas gesmolten is. Snijd ze in vieren en serveer meteen.

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter