Hou jij ook zo van de TexMex-keuken? Ik ben er echt gek op. Nachos, fajitas, guacemole… Allemaal heerlijk! En dan de quesadilla’s… Eigenlijk een soort tosti maar dan gemaakt met wraps. Ze zijn echt heel simpel te maken en doen het heel goed als lunch of als warm hapje bij de borrel. Je vult ze met een lekker pittige kaas – het liefst eentje die ook goed smelt. Cheddar is een echte aanrader (“echte” cheddar dan, niet die plakjes die je gebruikt op burgers) maar een pittige belegen kaas is er ook heel lekker in. Met wat ringetjes jalapeno geef je de quesadilla een beetje pit, maar als je niet van pittig houdt kun je die natuurlijk gewoon weglaten.
Lekker dippen – guacemole
Guacemole is onmisbaar in de TexMex-keuken en daarom serveer ik het ook graag bij deze quesadilla’s. In dit recept maak je zelf een makkelijke guacemole van avocado, tomaat en bosui. Simpel, snel klaar en een lekker frisse tegenhanger voor de gesmolten kaas.
Tip: ik vries overgebleven wraps altijd in. Als ik er dan genoeg heb, maak ik er een quesadilla-lunch van.
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
Nog geen reacties