Deze quinoa salade is een lekkere en voedzame lunch. Het recept voor deze quinoa salade stond al jaren op mijn blog, maar zonder foto. Omdat het toch wel fijn is om te zien wat je gaat eten, besloot ik hem weer eens opnieuw te maken. Het opnieuw maken van oude recepten vind ik erg leuk om te doen, kan ik meteen kijken of ik het recept nóg lekkerder kan maken! Deze salade bleek nog even lekker als eerst :-) En vind je het peervormige bakje niet leuk? Uit deze bakjes aten mijn broertje en ik vroeger altijd chips. Op zaterdagavond zaten we dan altijd op de bank met zo’n bakje, mooie herinneringen dus! Goed, door naar het recept voor deze quinoasalade met gerookte kip…
Quinoasalade – meal preppen
Tip: kook de avond ervoor alvast de quinoa en maak de quinoasalade de volgende ochtend thuis af. Doe de salade in een goed afsluitbare bak en je hebt een heerlijke lunch voor later op de dag! Ook handig: kook wat extra quinoa, dan kun je er meerdere keren van eten, want met deze salade kun je oneindig variëren. Je kunt er allerlei restjes in kwijt. Denk eens aan stukjes avocado of gehalveerde tomaatjes bijvoorbeeld. Mozzarella en rauwe ham zijn ook lekker. Of gebruik geitenkaas in plaats van feta. Allemaal lekker!


Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
Nog geen reacties