ontbijt

Quinoapap met fruit en noten

Quinoapap met fruit en noten

Quinoa, dat eet je toch alleen als diner of lunch? Nope, ook als ontbijt is het erg lekker! Persoonlijk vind ik dit veel lekkerder dan havermoutpap. Aan quinoa zit toch net even wat meer smaak en bite dan havermout. En met wat fruit en noten geef je er een lekkere smaak en bite aan.

Recept quinoapap

(voor 1 persoon)

  • 250 ml amandelmelk
  • 1 tl vanille-extract
  • 50 gr quinoa
  • handje blauwe bessen of ander fruit
  • handje pecannoten of andere noten
  • honing

Breng de melk aan de kook met het vanille-extract en voeg de quinoa toe.

Laat op een zacht vuurtje pruttelen tot bijna al de melk is verdampt. Dit duurt zo’n 12-15 minuten.

Hak de noten grof en strooi deze samen met het fruit over de quinoapap. Schenk er een beetje honing overheen en serveer direct.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

1 Comment

  • Reply Damon

    The entire effect of these rugs to a room should be considered when purchasing
    one. * Edwin Hubbel Chapin once said, “Every action of our lives touches on. Many of the Earthships have propane tanks for cooking and a backup hot water supply; these are the only utility bills.

    20 juni 2015 at 16:08
  • Reactie achterlaten