Ohhh dit is me toch een lekker en supermakkelijk recept! Ik maak deze ravioli met venkel en spinazie heel regelmatig, het is namelijk erg snel klaar en je krijgt er toch een lekkere portie groenten mee binnen. Het idee voor dit recept heb ik al tijden geleden uit een tijdschrift gehaald, ik weet helaas niet meer welke. En zoals dat gaat met dat soort recepten, maak ik het een paar keer zelf klaar, iedere keer nét weer even anders. En zo wordt het op den duur toch een ‘eigen’ recept!
Gevulde pasta
Ravioli, je kent ze wel toch? Die lekkere gevulde kussentjes van pastadeeg. In het koelschap van de supermarkt vind je ze meestal met een keur aan verschillende vullingen. Zelf vind ik de variant die in dit recept voor ravioli met venkel en spinazie wordt gebruikt, het lekkerste. De vulling is een combinatie van paddenstoelen en mozzarella. Lekker! En ook nog eens top voor een dagje zonder vlees.
Vegetarische pasta met botersaus
In plaats van een rode saus, maak je voor deze vegetarische pasta een bijzonder simpele botersaus. Eigenlijk doe je niet meer dan de boter een klein beetje laten bruinen. Daardoor krijgt hij lekker veel smaak. De gesmolten boter geeft de ravioli met venkel en spinazie echt wat extra’s vind ik, het brengt het gerecht mooi samen (oei, dat klinkt wel heel gastronomisch hè). Geen zorgen, dit recept is écht heel makkelijk te maken, al ziet het er wel indrukwekkend uit en zou het zeker niet misstaan bij een lekker etentje.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties