Hè verdorie, deze red velvet pancakes kreeg ik niet op de foto zoals ik ze wilde. Heel vervelend vind ik dat, dan heb ik een heel mooi plaatje in mijn hoofd maar lukt het me niet om het ook zo vast te leggen. Ik vind het altijd erg moeilijk om de ‘drizzle’ van een sausje goed vast te leggen en dat zie je ook wel terug in de dikke druppels cream cheese frosting op de red velvet pannenkoeken, haha. Maar, ik wilde het recept voor red velvet pancakes toch graag met jullie delen. Simpelweg omdat ze té lekker zijn.
Cream cheese frosting
Ik gebruikte als basis mijn recept voor American pancakes, want die zijn heerlijk fluffy. zoals ik mijn pannenkoeken graag heb. Maar, toen waren ze nog niet af. Een red velvet taart is pas echt af met zo’n lekkere dikke laag witte frosting, dus deze red velvet pancakes moesten ook zo’n heerlijke topping krijgen. Ik moest denken aan deze blauwe bessen cake, waar een heerlijke cream cheese frosting op zit. Die frosting is wel erg dik, maar als je hem verdunt met wat melk, krijg je een mooie, vloeibare frosting die je over je pannenkoeken kunt ‘drizzelen’. Maak deze frosting er zeker bij, het is wel wat extra werk maar het is de moeite meer dan waard!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties