lunch

Regenboogwraps – wrap met hummus, wortel, bietjes en sla

Regenboogwrap

Eat the rainbow! Dat zeggen ze wel eens toch. Er zit ook zeker wat in, want elke kleur groenten heeft weer zijn eigen voordelen. Lekker gevarieerd eten dus. Met deze regenboogwraps zit dat wel goed. Kijk eens naar die kleurtjes! Ik werd er in ieder geval instant vrolijk van en ik weet eigenlijk wel zeker dat niet-groente liefhebbers zo’n regenboogwrap ook lekker vinden. De hummus geeft namelijk superveel smaak aan deze wrap, en de geraspte wortel en bietjes zijn lekker crunchy. 

Lunchen met wraps

Ik lunch heel graag met een wrap. Het is weer eens wat anders dan een standaard bammetje en je kunt ze heerlijk beleggen. Deze regenboogwraps beleg je met lekker veel groenten en hummus, maar je kunt je ook beleggen met roomkaas en gerookte zalm. Of sla, rauwe ham, gerookte kip en avocado (een van mijn favorieten!) Maar goed, deze keer geef ik je het recept voor wraps met groenten en hummus: oftewel regenboogwraps.

Recept regenboogwraps

Voor 1 persoon

  • 2 wraps (gebruik het liefst een volkoren tortilla wrap of deze prachtig roze wraps met bietjes, die zijn bij de meeste supermarkten te koop in het versvak)
  • 2 flinke el hummus
  • handje veldsla
  • handje geraspte wortel
  • 1 rode biet
  • 1 gele biet (kun je die niet vinden, je kunt ook 1 rode biet gebruiken, je raspt de biet waarschijnlijk toch niet helemaal op)
  • tuinkers

Zo maak je de wrap met hummus, wortel, bietjes en sla

  • Besmeer de wraps met de hummus en verdeel er wat veldsla over.
  • Rasp de bietjes en verdeel de wortel en de geraspte bietjes over de wraps. Garneer de regenboogwraps met een beetje tuinkers en serveer direct.

Regenboogwraps - Bietenwrap - wrap met hummus en groenten

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Of laat een comment achter onder deze post. Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten