Jaaa, ze zijn er weer, tijd voor aspergerisotto! De witte asperges smaken heerlijk in deze romige risotto, die je op smaak brengt met prei, sjalot en parmezaanse kaas.
Het witte goud
Het witte goud – oftewel witte asperges – zijn er maar een paar weken per jaar, dus eet ze lekker vaak nu het kan. Klassiek met gerookte zalm en een eitje, in een lunchsalade met geitenkaas, of in deze romige risotto!
Risotto
Risotto is altijd lekker en kun je heel goed aanpassen aan de seizoenen. In de herfst eet je het met paddenstoelen, in de winter met pompoen, en in het voorjaar maak je risotto met asperges!
Aspergerisotto
Dit recept voor aspergerisotto is vrij eenvoudig en je kunt het nog wat verder opleuken als je dat zou willen. Zo zou je bijvoorbeeld de risotto met asperges kunnen garneren met gerookte zalm, en ik denk dat het ook heel lekker is om een blikje zalm op het laatste door de risotto te roeren.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties