Jaaa, ze zijn er weer! Het witte goud – oftewel witte asperges – zijn er maar een paar weken per jaar, dus eet ze lekker vaak nu het kan. Klassiek met gerookte zalm en een eitje, in een lunchsalade met geitenkaas, of in deze romige risotto! Risotto is altijd lekker en kun je heel goed aanpassen aan de seizoenen. In de herfst eet je het met paddenstoelen, in de winter met pompoen, en in het voorjaar maak je risotto met asperges!
Aspergerisotto
Dit recept voor aspergerisotto is vrij eenvoudig en je kunt het nog wat verder opleuken als je dat zou willen. Zo zou je bijvoorbeeld de risotto met asperges kunnen garneren met gerookte zalm, en ik denk dat het ook heel lekker is om een blikje zalm op het laatste door de risotto te roeren.


Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
Nog geen reacties