hapjes

Rosbiefrolletjes met pesto

Rosbiefrolletjes met pesto

Gisteren organiseerde ik samen met mijn drie beste vriendinnen een high tea, waarbij iedereen een zoet en hartig gerechtje klaarmaakte. Zoals gisteren al gepubliceerd, was mijn zoete gerecht een echt succesnummer: pure chocolade met fudge en zeezout.

Maar ook het hartige gerechtje mocht er zijn, deze rosbiefrolletjes met pesto zijn zo klaar en zijn super als appetizer.

Reept rosbiefrolletjes met pesto

(voor 10 rolletjes)

  • 10 plakjes rosbief
  • 2 flinke tl groene pesto
  • 2 flinke tl creme fraiche
  • een handje rucola of veldsla
  • parmezaanse kaas
  • 2 el pijnboompitten

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan en laat deze afkoelen. Meng de pesto met de creme fraiche en bestrijk hier de plakjes rosbief mee. Leg op elk plakje een klein plukje rucola, en rol op. Verdeel de kaas en de pijnboompitten over de rosbiefrolletjes en serveer.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten