Deze rosbiefrolletjes met pesto zijn zo klaar en zijn super als lekker hapje. Op een verjaardag of voor Oud & Nieuw bijvoorbeeld, of zelfs als kleine amuse voor bijvoorbeeld Kerst.
Makkelijk hapje: Rosbief met pesto
Dit lekkere hapje is ook nog eens supersimpel te maken. Je maakt een eenvoudige pestosaus en besmeert de plakjes rosbief ermee. Nog wat rucola, parmezaan en pijnboompitten erbij en je hebt een heel feestelijk hapje.
Amuselepel of mooie serveerplank
Je serveert de rosbiefrolletjes het mooist op een amuselepel, maar als je die niet hebt kun je ze ook prima op een plank serveren.
Borrelplank
Over planken gesproken… Deze lekkere rosbiefrolletjes zouden zeker niet misstaan op een fijne borrelplank. Vul dit makkelijke rosbief hapje aan met lekkere stukjes kaas met toast, en eventueel wat lekkere dips en andere hapjes.
Meer hapjes recepten
Op zoek naar meer lekkere hapjes recepten? Neem dan eens een kijkje bij deze pagina met alle hapjes recepten.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties