Menu
hapjes

Rosbiefrolletjes met pesto

Rosbiefrolletjes met pesto

Deze rosbiefrolletjes met pesto zijn zo klaar en zijn super als lekker hapje. Op een verjaardag of voor Oud & Nieuw bijvoorbeeld, of zelfs als kleine amuse voor bijvoorbeeld Kerst. 

Makkelijk hapje: Rosbief met pesto

Dit lekkere hapje is ook nog eens supersimpel te maken. Je maakt een eenvoudige pestosaus en besmeert de plakjes rosbief ermee. Nog wat rucola, parmezaan en pijnboompitten erbij en je hebt een heel feestelijk hapje.

Amuselepel of mooie serveerplank

Je serveert de rosbiefrolletjes het mooist op een amuselepel, maar als je die niet hebt kun je ze ook prima op een plank serveren. 

Borrelplank

Over planken gesproken… Deze lekkere rosbiefrolletjes zouden zeker niet misstaan op een fijne borrelplank. Vul dit makkelijke rosbief hapje aan met lekkere stukjes kaas met toast, en eventueel wat lekkere dips en andere hapjes. 

Meer hapjes recepten

Op zoek naar meer lekkere hapjes recepten? Neem dan eens een kijkje op deze pagina, dan vind je al mijn hapjes-recepten bij elkaar.

Recept rosbiefrolletjes met pesto

5 from 3 votes
Course: HapjeCuisine: BorrelDifficulty: Eenvoudig
Voor

10

hapjes
Voorbereiding

11

minutes
Kooktijd

0

minutes
Calorieën

60

kcal

Een snel te maken hapje met rosbief, pesto, parmezaan en pijnboompitten

Ingrediënten

  • 10 plakjes rosbief

  • 2 tl groene pesto

  • 2 flinke tl crème fraîche

  • 1 hand rucola

  • parmezaanse kaas (snippers)

  • 2 el pijnboompitten

Bereiding rosbiefhapje met pesto

  • Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. Blijf erbij en schud ze regelmatig even om, want ze verbranden snel. Laat de pijnboompitten afkoelen.
  • Meng de pesto met de crème fraîche en bestrijk hier de plakjes rosbief mee.
  • Leg op elk plakje een klein plukje rucola, en rol op.
  • Verdeel de kaas en de pijnboompitten over de rosbiefrolletjes en serveer meteen.

Opmerkingen

  • Je kunt de rosbiefhapjes niet goed bewaren, dus eet ze direct op.
Recept rosbiefhapje

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter