Als je het jezelf makkelijk wilt maken met Kerst of Pasen, dan ga je voor een runderrollade uit de oven. Je hoeft enkel een mooie rollade te kopen, deze even aan te braden en de oven doet de rest van het werk. De gebakken aardappels en wortelen met knoflook en tijm smaken er heerlijk bij.
Tips voor het braden van rollade
- Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is voordat je het aanbraad.
- Het aanbraden van de rollade is erg belangrijk voor de smaak. Zorg dat je de rollade aan alle kanten mooi bruin bakt.
- Je kunt met behulp van een vleesthermometer checken of de rollade gaar is. Vraag advies aan je slager, die kan je hierover goed adviseren.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
1 Reactie
Erik Stulens
12 december 2020 at 11:23Heerlijk voor de kerst