Zelf saucijzenbroodjes maken is makkelijk! Je hebt er maar een handjevol ingrediënten voor nodig en je kunt er voor kiezen om grote saucijzenbroodjes te maken (voor de lunch of als snack) of maak zoals in dit geval mini-saucijzenbroodjes met gehakt. Leuk om te serveren als hapje.
De snackbroodjes van Niki
Dit recept voor saucijzenbroodjes met gehakt maakte ik naar aanleiding van de Foodblogswap. Bij de Swap wordt je gelinkt aan een ander blog waarvan je een recept mag maken, waar je vervolgens je eigen twist aan geeft. Deze maand mocht ik wat lekkers maken van het leuke blog van Niki: Funky Food by Niki.
Niki maakt watertandend lekkere foodfoto’s dus kiezen vond ik heel erg lastig! Uiteindelijk viel mijn oog op haar recept voor Spaanse saucijzenbroodjes met chorizo. Ik had een lunchafspraak met vriendinnen waarvoor we allemaal iets lekkers zouden maken, dus zo’n klein hartig hapje is dan perfect.
Zelf liet ik de chorizo weg (lijkt me overigens zalig!), maar gebruikte lekker veel knoflook en kruiden om het gehakt toch lekker op smaak te brengen.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties