Deze sinaasappelcake is heerlijk als het koud is, er zitten namelijk lekkere winterse smaken in: noten, sinaasappel, wortel… Een plak van deze sinaaasappelcake smaakt wat mij betreft het best als je onder een dekentje zit te (culi) Netflixen op de bank. Kopje thee erbij… Helemaal mooi!
Variatietips
Tip: vervang de bloem eens (deels) door griesmeel, voor een extra nootachtige smaak. De zonnebloemolie kun je trouwens ook vervangen door roomboter, voor een wat meer boterige smaak. Zelf ben ik wel fan van het gebruik van olie in cake, dat hoef je niet op kamertemperatuur te laten komen en het mixt zo lekker makkelijk! Amandelen zijn in deze sinaasappelcake hier favoriet, maar vervang ze natuurlijk gerust door jouw favoriete noten. Hazelnoten, walnoten… Het kan allemaal prima!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties