smoothies & sapjes

Smoothie met blauwe bessen en ananas

Smoothie met blauwe bessen en ananas

Er is toch geen betere manier om je dag te starten dan met een lekkere, verse smoothie? Deze smoothie met blauwe bessen is echt super lekker. Heerlijk fruitig en met een schepje lijnzaad erdoor krijg je mooi wat extra vezels binnen. Alleen heb ik ‘s ochtends nooit zin om een smoothie te maken, mn man zou niet echt blij worden als ik om zeven uur in de ochtend aan de slag ga met een staafmixer… Daarom maak ik deze smoothie ‘s avonds al klaar, dan hoef je ‘s ochtends alleen nog maar de zaadjes toe te voegen en klaar ben je!

Tip: is het niet het seizoen voor blauwe bessen en ananas? Koop dan de diepvriesvariant (oa verkrijgbaar bij Albert Heijn). Voordelig en altijd handig om op voorraad te hebben in je vriezer!

Bekijk hier al mijn smoothie recepten

Smoothie met blauwe bessen en ananas

0 from 0 votes
Course: TussendoorCuisine: SmoothieDifficulty: Eenvoudig
Voor

1

persoon
Bereidingstijd

5

minutes
Kooktijdminutes
Calorieën

269

kcal

    Een fruitige smoothie met blauwe bessen en ananas

    Ingrediënten

    • 200 ml (plantaardige) melk of yoghurt

    • 100 gr blauwe bessen

    • 100 gr ananas

    Bereiding

    • Was het fruit en snijd de ananas in stukjes.
    • Voeg het fruit samen met de sojamelk in een kom en maal met de staafmixer fijn tot een smoothie.

    Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten

    Vorige recept Volgende recept

    Ook leuk voor jou:

    1 Comment

  • Reply Dana

    Verse ananas zit vol met Bromelaïne. Goed tegen maag- en darmklachten, verhogen weerstand, onstekingen en de vetverbranding. Echt een topper!

    24 december 2016 at 16:02
  • Reactie achterlaten