smoothies & sapjes

Smoothie met karnemelk en bosvuchten

Karnemelk smoothie met vanille en bosvruchten

Ook ‘s ochtends geen zin om nog een smoothie te gaan maken? Ik ook niet… Daarom zorg ik er altijd voor dat ik de avond ervoor de blender vast vul met alle ingrediënten, dan hoef ik het ‘s ochtends alleen nog maar te mixen. Diepvriesfruit is ideaal voor het maken van smoothies, je hoeft deze niet te snijden of te wassen, alleen even laten ontdooien en mixen maar! Deze smoothie met bosvruchten en karnemelk maak je lekker op smaak met wat vanillesuiker, niet zo gezond maar wel erg lekker! 

Vanillesuiker

Die vanillesuiker kun je trouwens heel makkelijk zelf maken. Je kunt het natuurlijk ook kant en klaar kopen in van die zakjes, maar als je gewoon een opengesneden vanillepeul in een potje basterdsuiker stopt, krijg je ook vanillesuiker. Als je voor nieuwe recepten weer nieuwe peulen hebt gebruikt, kun je die ook weer in het potje doen. Zo hoef je nooit meer vanillesuiker te kopen en het is ook nog eens lekkerder dan de gekochte versie!

Recept smoothie met karnemelk en bosvruchten

(voor 2 personen)

  • 250 gr bosvruchten uit de diepvries of vers (bramen, blauwe bessen, aardbeien)
  • 15 gr vanillesuiker
  • ca 700-800 ml karnemelk

Zo maak je de karnemelk smoothie

  • Zet de avond ervoor de blender vast klaar en vul deze met alle ingrediënten
  • Zet in de koelkast en mix ‘s ochtends tot een smoothie.

Bekijk hier al mijn smoothie recepten

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten