smoothies & sapjes

Smoothie met pruimen, nectarine en passievrucht

Smoothie met pruimen, nectarine en passievrucht

Deze smoothie met pruimen, nectarine en passievrucht was een experimentje met wat fruit dat ik nog in de fruitschaal had liggen. Ik gooide het lekker allemaal bij elkaar in de blender, samen met wat appelsap. De smoothie is een beetje dikker dan je misschien zou verwachten van een smoothie, maar ik vind dat juist wel lekker! Tip: door de pitjes van de passievrucht is deze smoothie niet heel makkelijk drinkbaar door een rietje, dus ondanks dat die wel op de foto staat, zou ik ‘m zonder rietje serveren ;-)

Recept smoothie met pruimen en nectarine

(voor 2 glazen)

  • 2 grote pruimen
  • 2 nectarines
  • 1 passievrucht
  • appelsap

Snijd de pruimen en nectarines in stukken en lepel de passievrucht uit. Doe alles in een mengbeker en vul het mengsel aan met appelsap tot 400 ml.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten