Soms heb je zin in stoofvlees, maar geen tijd om een pan een paar uur op het vuur te laten pruttelen. Maak dan eens deze snelle biefstukstoof. Die staat binnen een half uur op tafel. De combinatie met pancetta en paddenstoelen is echt fantastisch lekker. Heerlijk hartig, het ultieme comfort food wat mij betreft. Serveer de biefstukstoof met aardappelpuree, gekookte aardappelen, pommes duchesse of rijst, en een lekker glas rode wijn natuurlijk (dezelfde die je in de stoofpot hebt verwerkt bijvoorbeeld). Een beetje cranberrycompote erbij is ook lekker.
Doordeweeks stoofvlees
Heerlijk toch, zo’n lekker stoofpotje dat ook nog eens snel klaar is? Normaal gesproken maak ik stoofvlees alleen klaar in het weekend, omdat het meestal wel een uur of twee op het vuur moet staan. Maar in dit stoofpotje gebruik je biefstuk, dus dat is lekker snel klaar. Wel zo handig voor doordeweeks.


2 Reacties
Robbie n Mienke
13 december 2015 at 18:43Hallo Sandra,
Was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
Dank je wel en we gaan vast nog meer recepten van jouw site proberen.
Grtjs Mienke en Robbie
Sandra
14 december 2015 at 01:01Leuk om te horen, blij dat het gesmaakt heeft!