Ohhhh spinazie-feta broodjes van bladerdeeg! Spinazie & feta zijn een gouden duo, en feta en spinazie in bladerdeeg is al helemaal extra lekker. Als je fan bent van Spanakopita (de Griekse filodeegtaart met dezelfde ingrediënten), dan is dit snackbroodje echt helemaal jouw ding.
Snackbroodjes maken
Snackbroodjes maken vind ik superleuk om te doen en inmiddels begint de verzameling recepten op mijn blog in deze categorie al behoorlijk te vullen. Wat dacht je van:
Stuk voor stuk super lekker, maar je kwam hier voor het recept voor spinazie-feta broodjes. Dit zijn heerlijke snacks van bladerdeeg gevuld met spinazie en feta. De spinazie maak je lekker op smaak met knoflook & ui. Echt een heerlijke combinatie met de zoute feta.


Spinazie-feta broodjes invriezen
Je kunt de feta & spinazie bladerdeeg broodjes prima invriezen, zowel gebakken als ongebakken. Dat laatste kan ik vooral aanraden. Warm zijn ze het lekkerst, dus bak ze af vlak voor je ze gaat eten. Met dit recept maak je zes broodjes, maar je kunt het ook prima verdubbelen, juist omdat de spinaziebroodjes met feta zich zo goed laten invriezen.
Bladerdeeghapjes met spinazie en feta
Tip: als je de vellen bladerdeeg schuin doormidden snijd en vult met het spinazie & feta mengsel, kun je deze snackbroodjes ook prima serveren als warm borrelhapje.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


1 Reactie
markjan
27 december 2022 at 15:40Zeer eenvoudig te maken, je kunt het gerust aan de kinderen overlaten. Iedereen lust dit ook!