Voor een dagje zonder vlees kies ik regelmatig voor een quiche. Want in quiche kun je zoveel lekkers stoppen, dat je vlees helemaal niet mist. En reken maar dat dat het geval is bij deze spinaziequiche met oude kaas. In de quiche gaat lekker veel kaas, en die geeft de taart zijn smaak. Kies dan ook voor een lekkere, pittige oude kaas. De pijnboompitjes bovenop de quiche maken het extra lekker.
Stukje spinaziequiche over?


Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er een stukje overblijft, want deze spinaziequiche is om je vingers erbij op te eten zo lekker! Maar mocht het wel gebeuren dat er een puntje overblijft, dan is dat alleen maar heel erg fijn. De volgende dag kun je die namelijk prima eten als lunch, zeker weten dat je collega’s jaloers op je zijn als je jouw punt spinaziequiche staat op te warmen op kantoor. Eventueel kun je er nog een kleine salade bij maken. Makkelijk & zo lekker!
Voor mijn quiche recepten gebruik ik een quichevorm met een diameter van 24 centimeter met gaatjes in de bodem.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
4 Reacties
Kathelijne
28 juni 2021 at 10:06Super lekker!
Sandra
30 juni 2021 at 10:51Het is hier in huis ook echt een favoriet recept, blij om te horen dat het jou ook gesmaakt heeft Kathelijne!
Ineke
1 september 2020 at 17:41Genoten van de hartige taart! Het recept van de bodem ben ik ook blij mee.
Sandra
3 september 2020 at 14:22Fijn om te horen Ineke!