Voor een dagje zonder vlees kies ik regelmatig voor een quiche. Want in quiche kun je zoveel lekkers stoppen, dat je vlees helemaal niet mist. En reken maar dat dat het geval is bij deze spinaziequiche met oude kaas. In de quiche gaat lekker veel kaas, en die geeft de taart zijn smaak. Kies dan ook voor een lekkere, pittige oude kaas.
Stukje over?


Het fijne van een quiche maken, is dat er soms een puntje overblijft. De volgende dag kun je die prima eten als lunch. Eventueel met een kleine salade erbij. Makkelijk & zo lekker!
Voor mijn quiche recepten gebruik ik een quichevorm met een diameter van 24 centimeter met gaatjes in de bodem.
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
2 Reacties
Ineke
1 september 2020 at 17:41Genoten van de hartige taart! Het recept van de bodem ben ik ook blij mee.
Sandra
3 september 2020 at 14:22Fijn om te horen Ineke!