hotspots

STACH – culi-shoppen in Amsterdam of Utrecht

STACH - culi-shoppen in Amsterdam of Utrecht

STACH is nu echt zo’n winkel waar ik niet voorbij kan lopen zonder er even binnen te stappen. En er wat te kopen… Laatst was ik weer eens in de Haarlemmerstraat in Amsterdam (sowieso een straat met een paar fijne culi-adresjes, zo vind je er ook Petit Gateau voor de lekkerste taartjes). En STACH dus.

Bij STACH kun je terecht voor een ontbijtje, salades, belegde broodjes… Maar het leukste vind ik de ‘supermarkt’ waar ze eigenlijk alleen maar lekkere dingen verkopen. Deze keer viel mijn oog op deze gezellige fudge:

STACH Amsterdam - fudge

Ik ging uiteindelijk voor de gember-versie. ‘Caution, hot!’ staat er vermeld op de verpakking en inderdaad, nadat je de fudge hebt doorgeslikt blijft de gember naprikkelen op je tong. Bijzonder maar écht heel lekker. Ook ging ik voor de bijl voor deze marshmallows:

‘The most fluffy’ marshmallows ever staat er op de verpakking en dat kan ik niet ontkennen. Een laagje pure chocolade en een beetje karamel met zeezout maken deze marshmallows tot de lekkerste die ik ooit proefde!

Kortom: I’ll be back….

Inmiddels zijn er in Amsterdam vijf vestigingen van STACH te vinden, en in Utrecht twee. o.a. op:

STACH | Haarlemmerstraat 150, Amsterdam | Website

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

2 Comments

 • Reply Anne-Marie

  Barú heb ik ooit mogen reviewen, zo lekker! Een bezoekje aan Stach staat al een poosje op mijn lijstje.

  30 januari 2016 at 07:45
  • Reply Sandra

   Jaaa, goed zijn die hè, ik moet eerlijk bekennen dat ik het hele pak in 1x heb opgegeten. Kon het niet laten, haha!

   30 januari 2016 at 18:00

  Reactie achterlaten