Soep als avondeten is lekker makkelijk, maar alleen een kopje soep is natuurlijk niet genoeg. Daar moet nog iets bij! Je zou er natuurlijk gewoon stokbrood met kruidenboter bij kunnen serveren, maar als je een keer wat meer wilt uitpakken, is dit stokbrood met mozzarella, kruidenboter en kaas uit de oven een zeer goed idee.
Kaas overload
Bestaat er zoiets als teveel kaas? In mijn wereld niet! Wees dan ook zeker niet te zuinig met het bestrooien van het stokbrood met geraspte kaas. Als je lekker veel gebruikt, vormen zich mooie draden die de stukken brood met elkaar verbinden. Binnenin het stokbrood zit kruidenboter en nóg meer kaas (mozzarella). Zalig!
Stokbrood met mozzarella – lekker bij soep
Het liefst serveer ik dit kaas-stokbrood als bijgerecht bij een kop soep. Want alleen een kop soep is voor mij niet genoeg als avondeten, daar wil ik nog iets bij! Deze heerlijke mozzarella-tosti bijvoorbeeld, of dit kaas-stokbrood dus.
Dit stokbrood met mozzarella en kruidenboter smaakt bijvoorbeeld heerlijk bij een kom van deze licht pittige paprikasoep. Of bij een kom mosterdsoep met spekjes, ook heerlijk.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties