Natuurlijk kun je in de supermarkt zo’n bakje kant en klare tonijnsalade in je mandje gooien. Maar wees eens eerlijk: vind je deze tonijnsalade echt lekker? Persoonlijk word ik er meestal niet heel blij van. Een echte tonijnsmaak heeft het niet en het is vaak maar een vettige boel. Lekker zelf maken dus!
Het recept hieronder is van mijn broertje. Met Pasen doen we meestal een brunch met de hele familie en dan is dit altijd zijn inbreng. Simpel, maar erg lekker! Een lekker recept voor bij de Paasbrunch dus, maar eigenlijk kan deze tonijnsalade elke dag wel. Koop er een lekker broodje bij en je hebt een heerlijke, gezonde lunch.
Tip: je kunt van je broodje tonijnsalade ook een Tuna Melt maken door het broodje ook nog te beleggen met een plak jonge kaas en deze even vijf minuten in de oven te zetten.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties