Menu
hersenspinsels

Top 5 best bekeken recepten van 2018

Pastitio - Griekse ovenschotel met gehakt en bechamelsaus

Aan het einde van het jaar maak ik traditiegetrouw een lijstje van de best bekeken recepten op mijn blog. Vind ik altijd leuk om te zien en hopelijk is het voor jullie leuk om te lezen, iedereen is immers gek op lijstjes toch! 

De top 5 best bekeken recepten van 2018

1. Pastitio

Dit recept ging vorig jaar ‘viral’ op Pinterest en sindsdien blijven hordes bezoekers dit recept bekijken. Helaas is het een heel lelijke, oude foto die steeds wordt gerepind, dus maakte ik het gerecht eind vorig jaar opnieuw. Grappig genoeg blijft de oude foto toch een stuk populairder! Bekijk hier het recept voor pastitio.

2. Ovenschotel met spitskool en gehakt

Ovenschotel met spitskool en gehakt

Ovenschotel gehakt/spitskool

Ovenschotels doen het altijd goed, en zo ook deze ovenschotel met spitskool en gehakt. Mijn moeder maakte dit gerecht toen ik nog thuis woonde heel vaak, ik denk dat we wel wekelijks zo’n ovenschotel aten. Vooral deze versie kwam vaak voorbij. Ik zal hem snel zelf weer eens maken, want dat is alweer een tijdje geleden!

3. Rijstschotel met kip en groenten

Rijstschotel met kip

Dit lekker snelle recept doet het al jaren goed op mijn blog, en ook dit jaar staat hij gewoon weer in de top drie van populairste recepten! Kip, rijst, sugar snaps… Het is ook wel echt een heel lekker en snel te maken maaltje hoor! Ook maken? Check hier het recept voor deze rijstschotel met kip.

4.  Nachos

Nachos met gehakt en zure room

Dit recept bekijk ik zelf ook heel vaak, want zo’n lekkere nachoschotel met gehakt komt hier ook heel regelmatig op tafel. Zo vaak, dat ik het recept eigenlijk niet echt meer nodig heb ;-) Onder bezoekers van welke.nl is dit recept ook heel populair, want daar krijg ik veel bezoekers vandaan.

5. Haricots verts met spek

Haricots verts met spek

Een gouwe ouwe, deze haricots verts met spek staan al jaren op mijn blog en het recept staat ook elk jaar weer in mijn top vijf met best bekeken recepten. Eigenlijk trekt het recept het hele jaar door bezoekers, maar met Pasen en vooral Kerst zie ik elk jaar een enorme piek in het aantal bezoekers. Ook bij mij thuis is Kerst niet compleet zonder dit lekkere en super-eenvoudige bijgerecht.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn – en lekker – 2019!

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter