De inspiratie voor dit simpele recept kwam ik tegen op Pinterest. Tortillachips met guacemole zijn altijd al een perfecte combinatie, maar door er ook nog wat garnalen en chilisaus bij te serveren, maak er je een extra bijzonder hapje van.
Makkelijk hapje met vis
Dit hapje met garnalen was meteen een succesnummer op feestjes, maar ik serveer het ook wel eens als tussendoortje of voorgerecht in het weekend. En toen laatst een keer een hoofdgerecht compleet was mislukt, werd dit een alternatief diner, haha!
Hapjes maken en direct serveren
Let wel op: je kunt dit hapje niet lang van tevoren maken, want dan worden de chips wat zompig en dat is zonde. De guacemole kun je wel al eerder op de dag maken, maar besprenkel dan wel flink met limoensap om verkleuren te voorkomen.
Bewaar dit recept op Pinterest:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
1 Reactie
Eef
26 juni 2016 at 08:57Oeh! Dit ziet er weer heerlijk uit, yum :) What’s not to like? Lekker en origineel hapje voor bij de borrel (of als het diner mislukt is ;) )