Mexicaanse wraptaart, tortillataart… Ik wist niet zo goed hoe ik dit TexMex recept moest noemen, maar ik weet wel dat dit al héél lang op mijn wensenlijstje stond om eens te maken. Ik ben namelijk echt dol op de TexMex keuken. Nachos, taco’s, wraps… Ik vind het allemaal heerlijk! In deze Tortillataart of Mexicaanse wraptaart komt het beste van de TexMex keuken samen: wraps, gekruid gehakt, lekker wat groenten en een flinke laag geraspte kaas. Wat chilisaus en guacemole erbij en je hebt een superlekker gerecht om je vingers bij af te likken!
De Mexicaanse tortillataart van Anja
Ik maakte dit gerecht naar aanleiding van de maandelijkse Foodblogswap. Dan word je gekoppeld aan een ander blog en mag je een gerecht van dat blog namaken en er je eigen twist aan geven. Ik werd deze weer keer gekoppeld aan Anja’s Foodblog. (weer, want ik mocht al eerder van haar blog koken en maakte toen deze lekkere citroentulband). Neem er zeker eens een kijkje, want Anja heeft ontzettend veel lekkere recepten online staan. Vaak gezond en veel van haar recepten zijn vegetarisch, maar je vind er eigenlijk van alles. Het viel dan ook niet mee om een recept te kiezen, maar het maken van een wraptaart stond al zo lang op mijn lijstje, dat ik toen ik haar recept voor zo’n Mexicaanse taart zag, ik niet verder scrollde. Dit moest ‘m worden!
Tip: in plaats van de genoemde specerijen in het recept, kun je ook 2 theelepels van deze Mexicaanse kruidenmix gebruiken.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
2 Reacties
Nadine
2 maart 2022 at 18:01Zo die was lekker! Volgende keer iets minder tomatenpuree, Die overheerste maar wat is komijn lekker in het recept!! Had nu grote wraps gebruikt waardoor ik 3 lagen haf, volgende keer de kleine. Had er mozzarella in gedaan. Voor herhaling vatbaar
Sandra
3 maart 2022 at 13:12Jaaaa ik ben ook groot fan van komijn! Dan heb je meteen zo’n lekkere diepe, hartige smaak in je gerecht. Fijn dat het gesmaakt is, ik ga ook eens experimenteren met minder tomatenpuree.