Een traybake is eigenlijk niets meer of minder dan een eenvoudige ovenschotel waarbij je alles in één schaal bakt. De voordelen? Het is snel klaar en je hebt weinig afwas! En natuurlijk is het ook heel erg lekker. Deze traybake met zalm en asperges is lekker licht, als bijgerecht zou je er bijvoorbeeld wat gebakken aardappels bij kunnen geven.
Makkelijk hoofdgerecht: zalm ovenschotel
Deze traybake met zalm is heel makkelijk te maken. Je doet simpelweg de ingrediënten in een ovenschaal en brengt alles op smaak met een handjevol ingrediënten. Terwijl de ovenschotel warm wordt in de oven, kun je ondertussen bijvoorbeeld wat aardappeltjes opbakken voor erbij, want dit is een lekker licht hoofdgerecht.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties