weekendgerechten

Vispakketjes met venkel en pastinaak

Vispakketjes met venkel en pastinaak

Normaal ben ik niet zo’n grote fan van venkel, maar in deze vispakketjes smaakt het juist erg lekker. De citroen maakt het gerecht lekker fris. Het recept voor deze vispakketjes kreeg ik bij een HelloFresh Box (20 euro korting ontvangen op jouw eerste box? Klik dan hier).

Recept vispakketjes met venkel en pastinaak

(voor 4 personen)

  • 4 visfilets (ik gebruikte scholfilets)
  • 2 venkelknollen
  • 2 pastinaken
  • 8 takjes bladpeterselie
  • 1 citroen
  • olijfolie, peper en zout

Snijd de pastinaak met behulp van een kaasschaaf of dunschiller in linten en snijd de venkel in dunne repen nadat je de harde kern hebt verwijderd. Leg per persoon een vel aluminiumfolie klaar en verdeel de visfilets erover. Bestrooi met fijngehakte peterselie en breng op smaak met wat citroensap, olijfolie, peper en zout. Bak de pakketjes 15 minuten op 220 graden.

Het is erg lekker om de vispakketjes te serveren met gebakken aardappels.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten