Dit vispannetje is minder mooi geworden dan ik hoopte. Ik had het idee om er een decoratieve aardappelrand op te spuiten, maar de puree was een beetje te zacht om er een mooie rand mee te spuiten. Maar ach, anders had het er misschien té fancy uitgezien, dat willen we ook weer niet ;-) En aan de smaak doet het natuurlijk niets af! Zo’n vispannetje stond al een tijdje op mijn ‘dit wil ik ooit nog eens maken’ lijstje en nu is het dan eindelijk gelukt!
Romig vispannetje
Want zo’n romig gerecht uit de oven, daar wordt iedereen toch blij van? Echt comfortfood. In dit geval heb ik kabeljauw en zalm gebruikt voor het vispannetje, maar je kunt er ook prima andere soorten vis voor gebruiken. Vervang bijvoorbeeld de kabeljauw door Hollandse garnaaltjes of gebruik enkel kabeljauw of enkel zalm. Zo kun je lekker variëren met dit recept!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties