weekmenu

Weekmenu 36: herfst!

Gado Gado met pindasaus

Jeetje, toen was het alweer herfst! Krijg jij ook alweer zin in paddenstoelen & pompoen, of haal je liever de zomer nog even terug? In dit weekmenu geef ik je een combinatie van allebei. Een paar echte herfstrecepten, maar ook nog een paar recepten waarmee je de zomer nog niet helemaal afsluit.

Maandag – Gado Gado

Gado gado is een gerecht bomvol groenten en het staat ook nog eens binnen no time op tafel. Een heerlijk gerecht voor de maandag dus. Lekker met homemade pindasaus en een gekookt eitje erbij. Naar het recept >

Dinsdag – hete bliksem

Hete bliksem - stamppot van aardappel en appel

Een echt wintergerecht, maar de appeltjes zijn nu in het seizoen, dus maak deze lekkere stamppot gewoon nu! Aardappel, appel én wat mij betreft onmisbaar: een lekkere rookworst erbij. Naar het recept >

Woensdag – kabeljauw met tomatensaus

Kabeljauw met tomaat-basilicumsaus

Een stukje vis is altijd lekker. Deze kabeljauw met een zomerse saus is snel klaar en je kunt er van alles bij serveren. Wat pasta, of gebakken aardappels en groenten bijvoorbeeld. Naar het recept >

Donderdag – quinoa met aubergine

Quinoa met aubergine

Het heeft een tijd geduurd voor ik aubergine lekker begon te vinden, bleek dat ik het gewoon niet goed klaarmaakte! Op deze manier is het in ieder geval superlekker. Een fris hoofdgerecht waarmee je de zomer nog een beetje in huis haalt. Naar het recept >

Vrijdag – BBQ chicken pizza

BBQ Chicken Pizza

Je hebt ‘m vast al eens besteld, de BBQ chicken pizza! Maar zelf maken is ook helemaal niet moeilijk. Echt vrijdagavond-voedsel ;-) Naar het recept >

Zaterdag – lunchbowl met halloumi

Lunchbowl met linzen en halloumi

Een lekkere lunchtip vandaag: een vullende lunchbowl met linzen, opgeleukt met allerlei lekkers: gegrilde halloumi, tomaatjes en avocado. Snel gemaakt en hier houd je het de hele middag wel op vol! Naar het recept >

Zondag – pompoen cheesecake bars

Pompoen cheesecake bars

Dit recept staat pas net online, maar het is zo lekker herfstig dat ik ‘m er toch even ingooi! Deze heerlijke bars bestaan uit een laagje gewone cheesecake en een laagje pompoencheesecake, die je een beetje door elkaar heen mengt voor een mooi gemarmerd effect. Naar het recept >

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten