hersenspinsels

Afgelopen – Win: bon voor een leuk cadeau van Radbag!

Yes! Culi-sandra.nl bestaat deze week alweer drie jaar. En bij een verjaardag, hoort een cadeau! Een cadeau voor jullie wel te verstaan :-) Vandaag heb ik iets heel leuks voor jullie: een Radbag cadeaubon ter waarde van €25! Ken je deze webshop al? Als je op zoek bent naar een cadeautje moet je hier zeker even rondsnuffelen. Ze hebben er volop hebberigmakende dingen. Bovenstaande Heisenberg-snijplank bijvoorbeeld, als fan van Breaking Bad moét ik deze echt hebben! Maar ook voor posters, woonartikelen en gadgets kun je hier je slag slaan. Kortom: deze bon wil je echt wel winnen!

Een leuk cadeau – voor jezelf of voor een ander!

Kans maken op deze bon ter waarde van €25?

Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten onder dit artikel. Ik ga je zeker niet verplichten om mij te volgen op Facebook, Instagram en/of Twitter, maar als je dat doet vind ik dat wel heel leuk :-) Ook op die kanalen mag je overigens een reactie achterlaten. In de loop van komende week maak ik de winnaar bekend in dit artikel, de winnaar ontvangt ook persoonlijk bericht.

Update: Christian wint de cadeaubon! Je ontvangt de kortingscode per email.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

6 Comments

 • Reply Martine

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee.

  10 augustus 2016 at 19:59
 • Reply Marlies

  Leuk! Ik doe graag mee. En gefeliciteerd :-)!

  7 augustus 2016 at 18:43
 • Reply Henrieke

  Ik heb bij RedBag al weleens in de webwinkel gekeken en zie dan echt allemaal fantastische spulletjes. Ik maak daarom ook graag kans op een cadeaubon. :-)

  Ik ben je vrijwillig gaan volgen op FB, IG en Twitter en ook op Bloglovin!

  7 augustus 2016 at 17:42
 • Reply Carolien

  Super leuk nogmaals gefeliciteerd wat een leuke site is radbag waag graag een kansje

  7 augustus 2016 at 13:07
 • Reply Anne-Marie

  Jaaaaaa, alleen maar leuke dingen bij radbag! Ik doe mee :)

  7 augustus 2016 at 08:55
 • Reply Christian

  Gefelicifapstaart! Ik volg je nu al 2 jaar en ik kan alleen maar zeggen dat het steeds leuker en lekkerder wordt! Keep it going #fannumberone ???

  7 augustus 2016 at 08:02
 • Reactie achterlaten