hersenspinsels

Afgelopen – Winactie: Hooghoudt Bartender’s Choice

Hooghoudt Bartenders Choice - Elderflower Cobbler

Gisteren vierde ik mijn blogverjaardag en maakte je kans op een doosje met mijn favoriete bites van BitesWeLove (aan die actie kun je trouwens nog t/m morgen meedoen: dus laat ook hier een reactie achter) maar het feest is nog niet voorbij! Ook vandaag en morgen mag ik weer iets leuks weggeven. Vandaaag is dat een fles Hooghoudt Bartender’s Choice in mijn favoriete smaak: Elderflower Cobbler!

Laatst heb ik al de zware taak op mij genomen om de drie smaken Bartender’s Choice voor jullie te proeven (echt, het leven van een blogger is niet zo makkelijk hoor!) en daarin kwam deze smaak naar voren als mijn favoriet. En nu is Hooghoudt zo lief geweest om een fles in mijn favoriete smaak beschikbaar te maken voor jullie. Leuk toch?

Wil je deze fles Bartender’s Choice winnen?

Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten onder dit artikel. Ik ga je zeker niet verplichten om mij te volgen op Facebook, Instagram en/of Twitter, maar als je dat doet vind ik dat wel heel leuk :-) Ook op die kanalen mag je overigens een reactie achterlaten. In de loop van komende week maak ik de winnaar bekend in dit artikel, de winnaar ontvangt ook persoonlijk bericht.

Update: Susan won deze fles Elderflower Cobbler!

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

4 Comments

 • Reply Eef

  Jaaaaa, na alle goede verhalen van jou over dit heerlijke drankje doe ik zeker mee aan deze winactie :)

  8 augustus 2016 at 10:01
 • Reply Susan Jansen

  Deze klinkt heerlijk en laat ik nou over 2 weken 30 kaarsjes uitblazen! Dan zou het super leuk zijn als ik hiermee kan proosten :-)

  6 augustus 2016 at 22:02
  • Reply Sandra

   Dat gaat helemaal goedkomen Susan, want jij hebt de fles Elderflower Cobbler gewonnen! Alvast een fijne verjaardag :-)

   8 augustus 2016 at 17:57
 • Reply Esther

  Die wil ik best eens proeven Sandra, ik doe mee!

  6 augustus 2016 at 09:53
 • Reactie achterlaten