hersenspinsels

AFGELOPEN – WINACTIE: proefpakketje van de Pindakaaswinkel

Feest! Deze week bestaat culi-sandra alweer vier jaar! Alweer vier jaar deel ik drie keer per week mijn favoriete recepten en de leukste culi-adressen met jullie. Zo’n blogverjaardag is natuurlijk reden voor een feestje, en daarom heb ik deze week verschillende leuke winacties voor jullie.

Vandaag heb ik wel iets heel leuks voor jullie: een proefpakketje met 10 mini-pindakaasjes van de Pindakaaswinkel. Je ontvangt een pakketje met 10 kleine potjes pindakaas in allerlei heerlijke smaken. Om er maar een paar te noemen: karamel-zeezout, dadel-kaneel, witte chocolade, chilipeper-citroengras en koffie-zeezout. Klinkt heerlijk? Is het ook, ik heb ze namelijk ook geproefd en ik ben fan!

Wil je dit pakketje winnen?

Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten onder dit artikel en mij te laten weten waarom jij dit pakketje graag wilt winnen. Ik ga je zeker niet verplichten om mij te volgen op Facebook, Instagram en/of Twitter, maar als je dat doet vind ik dat wel heel leuk :-) Ook op die kanalen mag je overigens een reactie achterlaten. In de loop van komende week maak ik de winnaar bekend in dit artikel, de winnaar ontvangt ook persoonlijk bericht.

And the winner is…

Marian, gefeliciteerd! Jij hebt het pakketje gewonnen!

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

12 Comments

 • Reply Willemijn Gadiot

  Ik hoorde dat als baby’s voor hun eerste jaar pinda’s of pindakaas eten ze minder kans hebben op een notenallergie. Daar werk ik graag aan mee. Bij al die smaken zal er zeker pindakaas bijzitten, die mijn kleinzoon lekker vindt. Anders oma wel!

  12 augustus 2017 at 20:17
 • Reply Anita H.

  Ik vind pindakaas sowieso erg lekker. (Vooral op een rijstwafel.) Naar deze smaken ben ik heel nieuwsgierig.

  11 augustus 2017 at 19:39
 • Reply Loes

  ik heb niets met wijn en prosecco maar ik ben wel gek op pindakaas!

  11 augustus 2017 at 17:37
 • Reply Grete Karina

  Wat een heerlijke en spannende pindakaasvariaties!
  Ik probeer ze graag allemaal uit.
  Ook ideaal die kleine potjes.
  Ik ga nog op vakantie en neem er graag een aantal mee in de koffer.

  11 augustus 2017 at 16:30
 • Reply Anne-Marie

  Jaaaaa die wil ik wel winnen. Ben dol op pindakaas en zie er heel wat smaken bij zitten waar ik nieuwsgierig van wordt.

  11 augustus 2017 at 15:01
 • Reply Erik

  O pindakaas mijn pindakaas

  Misschien klinkt het wat dwaas

  Maar er is geen dag die ik begin

  Zonder pindakaas met stukjes noot erin

  Is de pindakaas eens op

  Dan staat mijn wereld op de kop

  Ja, dan is het echt pas balen

  Moet gauw weer wat gaan halen

  Nee, ik wil er niet over praten

  Ik heb het zelf wel in de gaten

  Maar het doet echt geen pijn

  Om pindakaas verslaafd te zijn

  Aldi, Lidl of de Plus

  Het is overal te krijgen dus

  Blijf ik mijn verslaving wel de baas

  Daarom mijn ode aan de pindakaas

  Martien 20 – 09 – 2015

  11 augustus 2017 at 14:30
 • Reply Marian B

  Mijn zoontje en partner zijn dol op pindakaas, dit zou een leuke en vooral lekkere verrassing zijn. Ben zelf ook wel benieuwd naar deze varianten!

  11 augustus 2017 at 13:23
  • Reply Sandra

   Gefeliciteerd Marian! Ik heb net geloot (filmpje is te zien via mijn Instagram Stories) en jij hebt het pakketje gewonnen :-) Stuur je me je adres toe via [email protected] ? Dan zorg ik dat het pakket jouw kant op komt.

   13 augustus 2017 at 13:52
   • Reply Loes

    gefeliciteerd!

    13 augustus 2017 at 20:45
 • Reply Tamara

  Onze jongste dochter viareert met alles maar wil wel elke dag 1 boterham met pindakaas mee naar school….

  11 augustus 2017 at 10:02
 • Reply Sylvia

  Ik heb 4 pindakaas-lovers in huis, dus ik zou ze graag willen verrassen met dit leuke pakket. Spannende smaken …

  11 augustus 2017 at 08:42
 • Reply Lianne

  Ohhh, hier wil ik echt sowieso aan meedoen! Ik hou zoveel van pindakaas. :) En al die smaakjes klinken leuk.

  11 augustus 2017 at 07:01
 • Reactie achterlaten