hersenspinsels

AFGELOPEN – WINACTIE – Terra chips & prosecco

Feest! Deze week bestaat culi-sandra alweer vier jaar! Alweer vier jaar deel ik drie keer per week mijn favoriete recepten en de leukste culi-adressen met jullie. Zo’n blogverjaardag is natuurlijk reden voor een feestje, en daarom heb ik deze week verschillende leuke winacties voor jullie.

Vandaag mag ik een feestelijk pakketje weggeven: een fles heerlijke prosecco én twee zakken Terra chips. En niet zomaar ‘gewone’ chips natuurlijk! De chipjes van Terra zijn namelijk niet gemaakt van aardappels, maar van groenten en fruit! Wat dacht je van de ‘Stripes & Blues’ bijvoorbeeld, met Chiogga bietjes, blauwe aardappel en zoete aardappel. Of de ‘Original’, met o.a. pastinaak, zoete aardappel, taro en yuca.

Wil je dit pakketje winnen?

Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten onder dit artikel en mij te laten weten waarom jij dit pakketje graag zou willen winnen. Ik ga je zeker niet verplichten om mij te volgen op Facebook, Instagram en/of Twitter, maar als je dat doet vind ik dat wel heel leuk :-) Ook op die kanalen mag je overigens een reactie achterlaten. In de loop van deze week maak ik de winnaar bekend in dit artikel, de winnaar ontvangt ook persoonlijk bericht.

And the winner is…

Grete Karina, jij bent de winnares van dit pakketje!

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

9 Comments

 • Reply Anita H.

  Allereerst gefeliciteerd. De combi chips (en dat hoeft niet per se aardappelchips te zijn) met prosecco spreekt mij wel aan.

  11 augustus 2017 at 19:42
 • Reply Eef

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Dat er nog vele jaren bij mogen komen :)

  11 augustus 2017 at 06:50
 • Reply Anne-Marie

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

  9 augustus 2017 at 17:29
 • Reply Lianne

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Tof dat je ook zo bezig bent om te fotografieskills te verbeteren. Het lijkt mij erg leuk om te chips te proeven, lekker ‘gekke’ smaakjes en ik ben dol op chips! :)

  9 augustus 2017 at 09:32
 • Reply Grete Karina

  Wat een verwennerij, ik weet wel raad met een fles heerlijke prosecco én 2 zakken Terra chips!
  Ben trouwens heel benieuwd naar die chipjes gemaakt van groenten en fruit.

  9 augustus 2017 at 09:09
  • Reply Sandra

   Misschien heb je zojuist het filmpje in mijn Instagram Stories voorbij zien komen, jij bent de winnaar van de prosecco en de Terra chips! Gefeliciteerd :-) Kun je me je adresgegevens mailen op [email protected] ? Dan komt het pakketje jouw kant op!

   13 augustus 2017 at 13:32
 • Reply Sandra G.

  Hmmmm, dat lusten wij wel! ‘Wij’ zijn mijn vriendinnen en ik, die in ons eigen WhatsApp groepje lekkere gerechten en recepten delen, en veel foto’s van wat we eten of drinken. Begonnen als ‘afval’ club, maar het is eerder een lekker-en-het-liefst-een-beetje-gezond-eten club geworden! :) Daar past een flesje bubbels met gezonde(re) chips natuurlijk wel bij! En gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Ga zo door!

  8 augustus 2017 at 08:38
 • Reply Marian B

  Gefeliciteerd met je 4de blogverjaardag! Helemaal leuk dat je gaat trakteren met zo’n lekker pakket. Daar zeg ik geen nee tegen, dus doe graag mee ;-)

  7 augustus 2017 at 18:23
 • Reply Daniëlle

  Oei, ik doe wel mee, want dit is echt mijn lievelingschips! Heerlijk om straks mijn zomervakantie mee af te sluiten!
  Natuurlijk ook nog gefeliciteerd met je vierjarige blog verjaardag! Ik kom iedere keer nog met veel plezier bij je lezen!

  7 augustus 2017 at 12:50
 • Reactie achterlaten