hersenspinsels

AFGELOPEN – WINACTIE – Win 2 Gallo Spritz wijnen

Feest! Deze week bestaat culi-sandra alweer vier jaar! Alweer vier jaar deel ik drie keer per week mijn favoriete recepten en de leukste culi-adressen met jullie. Zo’n blogverjaardag is natuurlijk reden voor een feestje, en daarom heb ik deze week verschillende leuke winacties voor jullie.

Bij een feestje hoort wijn, en daarom maak je vandaag kans op een setje met de nieuwste wijnen van Gallo. Deze wijntjes zijn echte zomerwijntjes. Ze bevatten maar 5,5% alcohol, wat wel zo fijn is op een zonnige dag. De smaken zijn trouwens ook zonnig: de Pineapple & Passionfruit is gebaseerd op de Gallo Pinot Grigio en aangevuld met aroma’s van ananas en passievrucht. De Raspberry & Lime is een zusje van de Gallo Grenache rosé, aangevuld met aroma’s van framboos en limoen. Lekker!

Wil je deze wijntjes winnen?

Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten onder dit artikel en mij te laten weten waar jij deze wijntjes het liefste zou willen drinken deze zomer. Ik ga je zeker niet verplichten om mij te volgen op Facebook, Instagram en/of Twitter, maar als je dat doet vind ik dat wel heel leuk :-) Ook op die kanalen mag je overigens een reactie achterlaten. In de loop van komende week maak ik de winnaar bekend in dit artikel, de winnaar ontvangt ook persoonlijk bericht.

And the winner is…

Astrid, jij bent de winnares van de flessen wijn!

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

11 Comments

 • Reply Astrid

  Superlief! Ik was compleet verrast toen ik de wijntjes vandaag kreeg. Ik win nooit iets! Maar nu wel dus 😁 Echt leuk. 🍷Ik ga er van genieten ❤️

  16 augustus 2017 at 17:03
 • Reply Anita H.

  Ik ding graag mee.

  11 augustus 2017 at 19:43
 • Reply Eef

  Van harte nogmaals :D Heerlijk wijntje is dit maar ik sla je winactie even over ;)

  11 augustus 2017 at 06:52
 • Reply Erik

  Met mijn vrouw omdat onze vakantie al weer voorbij is. Snik. Proost!

  9 augustus 2017 at 15:27
 • Reply wilma frijstein

  gefeliciteerd met je 4jarige verjaardag ,om te proosten zou ik wel de wijntjes willen

  9 augustus 2017 at 14:59
 • Reply Linds

  Zou super zijn! Heerlijk een wijntje in de tuin op een nazomerse avond! Ik doe graag mee!!

  9 augustus 2017 at 14:01
 • Reply Maaike

  Hiep Hiep Hoera! Ik hou ontzettend van zomer en van zomer-wijntjes dus ben ontzettend benieuwd.. waar ik deze het liefste zou drinken? In de zon natuurlijk!! op een fijne plek samen met mijn liefste vrienden. Bijvoorbeeld op de lowlands-camping volgende week :-))

  9 augustus 2017 at 13:44
 • Reply Marian B

  4 jaar alweer, gefeliciteerd! Lekker met ZONNIG weer in de tuin samen met vriendinnen drink ik graag een wijntje.

  9 augustus 2017 at 12:24
 • Reply Grete Karina

  Gefeliciteerd met 4 jaar Culi-Sandra!
  Ik volg op FB en op twitter en loot graag mee.
  Die wijntjes drink ik het liefst in mijn achtertuin op een mooie nazomeravond samen met vriendinnen.

  9 augustus 2017 at 09:06
 • Reply Astrid

  Een lekker wijntje in de tuin in het zonnetje geeft mij het ultieme vakantiegevoel. Gezellig met vrienden of familie! Gefeliciteerd lieve Sandra met vier jaar Culi-Sandra. Fijn dat je af en toe ook vega recepten deelt.

  9 augustus 2017 at 05:42
  • Reply Sandra

   Gefeliciteerd Astrid! Ik heb net geloot (filmpje is te zien via mijn Instagram Stories) en jij hebt de wijntjes gewonnen :-) Ik zorg dat de flessen naar je toe worden gestuurd.

   13 augustus 2017 at 13:42

  Reactie achterlaten